Přejít k hlavnímu obsahu

První výhra pro SINNERS, Sampi.Tipsport dnes čeká s novou posilou reparát

20. 7. 2023 | 09:34 Counter-Strike 2 Preview
Po letní přestávce se turnaje rozjíždí naplno, Champion of Champions Tour není výjimkou. Do šestého vydání severoevropské série přijali pozvánku i SINNERS a Sampi.Tipsport, kteří už mají za sebou první zápas. Výsledky byly opačné, stále se však jedná teprve o začátek turnaje.
Tomáš „fino“ Bebjak
Tomáš „fino“ Bebjak
Zdroj: Sampi.Tipsport (s povolením)

Tomáš „fino“ Bebjak se do nového angažmá neuvedl vůbec špatně. Do zápasu proti nové sestavě IKLA vstoupili Sampi.Tipsport výhrou soupeřovy mapy Ancient, fino byl statisticky nejlepším hráčem týmu.

Žezlo však na Nuke převzal Matúš „MATYS“ Šimko, který v podstatě sám držel Sampi nad vodou. Ani jeho one man show ale nestačila, ukrajinská organizace srovnala nejtěsnějším možným rozdílem.

Na rozhodujícím Inferno už Sampi.Tipsport na soupeře nestačili po všech stránkách, soupeři třetí mapa sedla z celé série nejlépe. Zajímavá pětice známých evropských hráčů tak má na kontě první výhru. 

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Zápas SINNERS probíhal v mnohem poklidnějším tempu. Své Vertigo měli hříšníci jednoznačně pod kontrolou, soupeři povolili jen čtyři body a vypadalo to, že by Mirage mohla probíhat v podobném gardu. ENCE Academy sice za CT stranu začali nebezpečně stahovat, vedení 14:2 ale SINNERS zahodit nedokázali.

Díky výhře se hříšníci dostanou do akce až v pátek, kdy se postaví los kogutos. Sampi.Tipsport už ve čtvrtek před polednem čeká tým, na něhož trojnásobní mistři ČR hladce vyzráli. Přejedou ENCE AC i Sampi?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.