Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA komunita zuří. Zkazili nejlepší promo, stěžují si hráči

22. 7. 2023 | 16:00 EA SPORTS FC 24 Komentář
Loučení s FIFA po třiceti letech neprobíhá podle představ. Před zavedením nového jména EA Sports FC si chtěli hráči užít oblíbené promo FUTTIES. Jenže vývojáři byli proti a dali karty Cristiana Ronalda nebo Juliana Álvareze do balíčků, ne do SBC. Tam je pouze Heung-Min Son, již zmiňovaný Portugalec není ani na trhu k dispozici. Tohle se jednoduše nepovedlo.
FIFA 23 FUTTIES
FIFA 23 FUTTIES
Zdroj: EA Sports

Jedno z každoročně nejpopulárnějších prom ve FIFA hráče obrovsky zklamalo. Střádali karty v klubu a těšili se, až budou moci složit luxusní SBC a vyzkoušet ty nejlepší předměty ve hře. Tak, jak tomu je každý rok během FUTTIES. Jenže letos se nic takového neuskutečnilo.

Naprostá většina speciálních karet z první porce FUTTIES byla poslána do balíčků. Ten, kdo čekal na to, až nastřádané kousky pošle do SBC, má smůlu. Na Cristiana Ronalda se těšila pořádná porce hráčů. Portugalská legenda ale není ani na přestupovém trhu. A pokud by byla, drtivá většina si ji nebude moci dovolit.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

„EA udělala vše, co bylo v jejích silách, abychom přestali hrát. Příšerné promo akce, předražené SBC a tak špatné servery, že i procházení menu trvá věčnost,“ stěžuje si jeden z hráčů. A ostatní s ním souhlasí. Komunita je znechucená.

Konec FIFA 23 se EA Sports absolutně nepovedl. Level Up promo bylo propadákem, FUTTIES jdou v podobné cestě. A do konce ročníku se nic dost možná nezlepší.

Ea have officially ruined Futties
by u/WestApplication1594 in EASportsFC
Štítky: EA Sports, FIFA 23
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).