Přejít k hlavnímu obsahu

Trable pro T1. Faker musí dál léčit zranění, návrat je nejistý

22. 7. 2023 | 16:40 League of Legends Příběh
Organizace T1 musí řešit veliký problém. Pauza Lee „Faker“ Sang-hyeoka bude rozhodně delší než dříve plánované dva týdny. Do základní části LCK už podle všeho legendární midlaner nenastoupí a T1 budou muset dál hrát se zaskakujícím Yoon „Poby“ Sung-wonem.
Trable pro T1. Faker musí dál léčit zranění, návrat je nejistý
Trable pro T1. Faker musí dál léčit zranění, návrat je nejistý
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games (s povolením)

Zpočátku se očekávalo, že Faker bude mimo hru jen dva týdny, a fanoušci doufali, že se vrátí už během utkání T1 proti Hanwha Life Esports. Podle Toma, trenéra korejského mančaftu, však Faker stále léčí zranění ruky.

Tým sleduje vývoj Fakerových problémů. Cíl je jasný. „Chceme, aby se vrátil včas a mohl zasáhnout do play-off,“ prozradil Im „Tom“ Jae-hyeon, hlavní kouč T1. S největší pravděpodobností se tak Faker ve zbytku základní části neukáže.

Co se týče postupu do play-off, velikou překážkou by absence hlavního midlanera být neměla. T1 čeká ještě pět sérií. I v případě, že všechny prohrají, top 6 by jim neměla proklouznout mezi prsty.

Horší už by to bylo v samotné vyřazovací části LCK. T1 by neměli prostor pro jakékoli zaváhání.  A něco takového se v náročné korejské soutěži může hodit.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).