Přejít k hlavnímu obsahu

Galaxy Cup proběhne ve dvou dnech a tentokrát pro všechny!

25. 7. 2023 | 12:00 Fortnite Turnaj
Společnost Samsung se opět spojila s Epic Games, aby uspořádala další Galaxy Cup! Turnaj se však tentokrát neomezuje pouze na mobilní hráče, kteří vlastní zařízení Samsung, ale je pro všechny s operačním systémem Android. Navíc byl přidán další den turnaje pro všechny platformy.
Galaxy Cup 4
Galaxy Cup 4
Zdroj: Epic Games

Nejlepší hráči mají šanci získat zdarma skin Galaxy Crossfade, reaktivní Crossfade's Equalizer batoh, Spinback Slicer krumpáč, emote a wrap. To vše je připraveno pro 2 000 nejlepších hráčů v evropském regionu. Pokud nebudete úspěšní, půjde o několik dní později vše zakoupit v item shopu.

Hráči používající zařízení Android budou mít možnost soutěžit 29. července od 19:00 a hráči s jakoukoli platformou dostanou svou šanci 30. července taktéž od 19:00.

House Cat sprej
House Cat sprej
Foto: Epic Games

Turnaj se odehrává v herním režimu Zero Build v sólovém formátu. Každý herní den se můžete zúčastnit až sedmi zápasů během dvou hodin, abyste získali co nejvíce bodů. Hráči s největším počtem bodů na žebříčku ve hře pak obdrží skin.

Pro účast v Galaxy Cupu musíte být aspoň v bronzovém ranku nebo vyšším. Kromě toho vám musí být alespoň 13 let a musíte mít na svém účtu Epic povolenou dvoufaktorovou autentizaci. Cenou útěchy za 8 bodů je House Cat sprej.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.