Přejít k hlavnímu obsahu

Když dnes znamená zítra. Fortnite update byl znovu odložen

25. 7. 2023 | 18:03 Fortnite Update hry
Kdo v úterý napjatě očekával update, tak bude zklamán. Epic Games opět nechává hráče čekat. Není to rozhodně poprvé, co bylo původní datum aktualizace posunuto.
Breakwater Bay
Breakwater Bay
Zdroj: Epic Games

Letní sezóna je již tradičně poznamenaná pozvolným tempem. Je tomu tak především díky celofiremní dovolené Epic Games. Vývojáři tak do hry nepřidávají žádné extra novinky, aby snížili riziko, že se něco pokazí. Zároveň jsou v tu dobu i pozastavené updaty. Poslední větší aktualizace tak proběhla přesně před měsícem.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

V úterý měl do Fortnite dorazit dlouho očekávaný update, měsíc před koncem aktuální sezóny. Místo toho však vývojáři přesunuli finále duo cash cupu ze středy na úterý a update se údajně přesunul na 26. července. 

Zda tomu tak skutečně bude zatím není jasno, nejsou ani známy důvody přesunu. Spekulace nejvíce směřují k bugům kinetického bumerangu. Ten se měl opět vrátit do hry, zdá se však, že cokoliv kinetického znamená jen a jen problémy. Od kladiv, přes katany až po bumerangy. Nic z toho se nikdy neobešlo bez problémů. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.