Přejít k hlavnímu obsahu

Futurama přichází do Fortnite. Epic Games potvrdili další spolupráci

26. 7. 2023 | 09:08 Fortnite Update hry
Od Epic Games jsme viděli už spolupráce s mnoha společnostmi. Před pár lety byly spolupráce a crossovery sporadické, Epic však za posledních pár let značně zvýšil kadenci a není chvíle bez nějakého zajímavého spojení. Tato se však malinko liší.
Futurama ve Fortnite
Futurama ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Téměř vždy existuje alespoň jedna spolupráce v battle passu sezóny. Pro aktuální sezónu je to Optimus Prime. Je téměř jisté, že se dočkáme další spolupráce i v rámci battle passu v příští sezóně. Nicméně nyní nečekaně před novou sezónou dostaneme překvapivý crossover.

Epic Games zveřejnili upoutávku, která potvrzuje, že tento týden do hry přichází Futurama.

Většina spoluprací unikla předem. Tato se však stává výjimkou a vývojářům se podařilo tentokrát vše utajit do poslední chvíle.

Třísekundová upoutávka odkazuje na YouTube. Po kliknutí na odkaz budete přesměrováni na video, jehož premiéra je nastavena na 26. července 2023 v 11:00.

Je pravděpodobné, že Hypnotoad z Futuramy bude v nějaké formě přidán do hry, ať už jako zvíře nebo kosmetický předmět. Jelikož nedošlo k žádným únikům, co bude součástí této spolupráce, tak se více dozvíme až po páteční premiéře.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.