Přejít k hlavnímu obsahu

Krásná pocta. Monte umístili přezdívky věrných fanoušků na své nové dresy

26. 7. 2023 | 16:40 Counter-Strike 2 Lifestyle
Přední CS:GO tým se rozhodl poděkovat svým věrným fanouškům opravdu jedinečným způsobem. Na novou kolekci dresů pro nadcházející světové turnaje umístil přezdívky všech, kdo jej podporují od samotného začátku. Poklonu za tenhle krok smeká celá široká veřejnost.
Nový koncept dresů týmu Monte
Nový koncept dresů týmu Monte
Zdroj: sociální sítě týmu

Ukrajinský celek Monte oslavil rok své existence. K tomuto milníku odhalil speciální design dresů pro nejbližší dva turnaje a jako překvapení věrnému jádru nechal na zadní část vytisknout přezdívky všech, kdo si objednal předchozí dres. „Síla je v lidech. Novou kolekci věnujeme každému fanouškovi Monte, který byl s námi při velkých vítězstvích i bolestných porážkách. Máme jeden tlukot srdce a jednu DNA,“ zní na Twitteru.

Čtvrtfinalisté posledního Majoru se do nové kolekce obléknou v ESL Pro League a na právě startujícím turnaji IEM Cologne, který můžete sledovat živě na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Fanoušci se budou nyní perfektně ztotožňovat s hráči týmu, kterému fandí a zároveň bude krásně vidět, kdo je jejich věrný fanoušek a pod jakým jménem na internetu vystupuje. Tuto zprávu šíří pod trefným hashtagem #DNAofMonte.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

„Díky našim fanouškům jsme tím, čím jsme dnes. Vaše podpora nás vždy motivovala a dávala nám ještě více síly nevzdat se a kráčet dále. Jsme jedna velká rodina a spolu tvoříme historii,“ vyjádřil se tým k oznámení dresů. Cestu za úspěchem v „Katedrále Counter-Striku“ odstartují dnes v 17:20. Jejich soupeřem budou Imperial.

IEM Cologne 2023
IEM Cologne 2023
Foto: PLAYzone