Přejít k hlavnímu obsahu

Vyzradili Epic Games omylem bosse příští sezóny?

26. 7. 2023 | 18:15 Fortnite Spekulace
Během výpadku aktualizace v25.20 Epic Games omylem odhalili informace související se čtvrtou sezónou aktuální kapitoly. Podle leakera FortTory už nyní známe nadcházejícího bosse.
NPC Vampire Boss
NPC Vampire Boss
Zdroj: Twitter/vondarkerreal

Název souboru „LagerEventData_VampireBoss“ zdánlivě naznačuje, že na ostrově bude přítomen upíří šéf, nebo spíše šéfka. Vzhledem k tomu, že se Fortnitemares konají každý rok v říjnu, je to pravděpodobná známka toho, že ani letos nejsou plány vývojářů Fortnite jiné.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Bosse je ve hře obvykle těžší zabít než běžné NPC. Často také mají lepší loot drop než normální NPC. S největší pravděpodobností bude NPC Vampire Boss mini-antagonista ve čtvrté sezóně čtvrté kapitoly. Je nepravděpodobné, že bude spojen s příběhem, ale na vysvětlení si musíme počkat do začátku sezóny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.