Přejít k hlavnímu obsahu

Nová pistole z posledního updatu mění metu ve Fortnite

27. 7. 2023 | 10:12 Fortnite Update hry
Mammoth Pistol je oficiální název nové zbraně přidané ve středečním Fortnite updatu. Je však otázkou, zda tak, jak byla dnes přidána, vydrží aspoň týden, než ji vývojáři upraví. Je totiž velice silná a mění metu celé hry.
Mammoth Pistol
Mammoth Pistol
Zdroj: Epic Games

Mammoth je jednoranná pistole a lze ji nalézt na zemi, ve standardních truhlách a holotruhlách, nebo i v létajících dronech. Jinými slovy, pokud chcete používat tuto pistoli, nebudete mít problém ji najít.

Připravte se na hodně vysokou damage, pochopitelně na úkor rychlosti přebíjení. Tato zbraň je extrémně přesná, dokonce i na velké vzdálenosti. Jen je potřeba mít na paměti, že je jen pro střelce s dobrou muškou. 

Ve spojení s SMG nebo další brokovnicí je při damage kolem 170 HP do hlavy i v nízké raritě nebo s dostřelem až 120 metrů rozhodně novou metou. Aby toho nebylo málo, pokud ve spojení s Mammoth Pistol využijete augment Desperate Reload Reality, díky kterému se pistole přebíjejí rychleji, tak je o zábavu postaráno.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.