Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: Project L od Riot Games bude mít i 2v2 mód

27. 7. 2023 | 13:09 Gaming
Bojová hra od společnosti Riot Games s názvem Project L je stále ve vývoji a fanouškům byly odhaleny další novinky. Bylo oficiálně potvrzeno, že hra bude obsahovat mód 2v2, do kterého se bude možné zapojit s kamarádem. První demoverze bude hratelná již příští týden na eventu Evo 2023.
Project L, 2v2 mód
Project L, 2v2 mód
Zdroj: Reddit.com

Nová hra od společnosti Riot Games je na cestě. Jedná se o titul s názvem Project L. Dlouhou dobu se spekulovalo, zda bude pařba hratelná v týmu dvou hráčů. Duo mód byl nyní oficiálně potvrzen.

Hra s kamarádem bude dle nové ukázky fungovat na bázi „tag team wrestling“. Celkově bude hra obsahovat souboje 1v1, 2v2 a také 1v2, což dává každému hráči prostor k testování svých dovedností.

Zároveň bude příští týden na akci Evo 2023 k dispozici živá ukázka ze hry. Veřejnost tak bude moci okusit Project L v rámci demoverze. 

Poprvé se informace o možném vývoji této hry objevily už v roce 2019. Ačkoliv není známo oficiální datum vydání první verze, hráči se na Project L neskutečně těší. Svět League of Legends se rozroste o dalšího člena.