Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalení! Co na ostrově skutečně pohledává Slouneová?

28. 7. 2023 | 08:57 Fortnite Spekulace
Dosud jsme netušili, proč se Sloneová vrátila na ostrov. Sledovali jsme, jak byla zdánlivě zabita během živé události na konci 3. kapitoly. Avšak evidentně přežila a vrátila se na ostrov jako NPC v kapitole 4, 3. sezóně. Celou tu dobu je na ostrově, ale její plán nebo účel návratu byl nejasný.
Dr. Slone
Dr. Slone
Zdroj: Epic Games

Zdá se, že nedávný leak důvod comebacku Sloneové vysvětluje. Ovšem poněkud jinak, než se očekávalo. Zrádkyně si zřejmě sáhla do svědomí.

Dr. Sloneová debutovala ve Fortnite v kapitole 2 sezóny 7 jako hlavní hrdinka. Na bitevním průsmyku byla vědkyní studující mimozemšťany, kteří hrozili zničením ostrova. Na konci tehdejší sezóny se ale ukázalo, že pracovala s mimozemšťany a vyklubal se z ní záporák. Zůstala taková až do svého zmizení o několik sezón později.

Podle nového úniku se však zdá, že se vrátila zpět. Tentokrát však pokorná a pomáhající. Podle leakera iFireMonkey se ve hře říká: „Našli jste to! To je poslední kinetický hranol, který potřebujeme. Pracovali jsme s doktorkou Slounovou, abychom je nainstalovali do přístroje. Pokud je její teorie správná, věci začínají být opravdu zajímavé.“

Je vysoce nepravděpodobné, že bychom my a NPC spolupracovali se Sloneovou, pokud by nebyla dobrák. Čas, který strávila pryč, jí pravděpodobně umožnil přemýšlet a dospět k závěru, že bude lepší, když ostrovu pomůže. Plánují vývojáři další šokující zradu, nebo se mohla skutečně poučit? 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.