Přejít k hlavnímu obsahu

Velká premiéra supertýmu se odkládá. Cloud9 musí povolat náhradníka

28. 7. 2023 | 11:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Na novou sestavu Cloud9 v plné síle si budou muset fanoušci Counter-Striku ještě chvíli počkat. Premiéru si měl posílený mančaft odbýt ve skupinové fázi IEM Cologne, kvůli problémům s vízem Sergeye „Ax1Le“ Rykthorova se ale do základní sestavy dočasně vrací Timur „buster“ Tulepov. V případě postupu do play-off už by se měl vrátit právě problémový Ax1Le.
Buster a Nafany
Buster a Nafany
Zdroj: Cloud9

Potíže s vízem. Není to v Counter-Striku zdaleka poprvé, co se týmy potýkají s podobnými problémy. Především u ruských hráčů je v současné době problém získat povolení na cestu do jedné z evropských zemí.

To je případ i Sergeye „Ax1Le“ Rykthorova. Do skupinové části IEM Cologne se 21letý hráč nezapojí. Na jeho místo byl povolán Timur „⁠buster⁠“ Tulepov, jenž byl před nedávnem posazen na lavičku Cloud9.

V případě postupu do vyřazovací fáze turnaje už by se měl Ax1Le podle informací organizace do bojů zapojit. První zápas čeká poupravenou sestavu Cloud9 v sobotu 29. července od 12:30, kdy vyzvou Fnatic.

Dočasná sestava C9:

 Rusko Dmitry „⁠sh1ro⁠“ Sokolov
 Rusko Denis „⁠electroNic⁠“ Sharipov
 Rusko Ilya „⁠Perfecto⁠“ Zalutskiy
 Kazachstán Abay „⁠HObbit⁠“ Khassenov
 Kazachstán Timur „⁠buster⁠“ Tulepov

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).