Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o herní sluchátka a FACEIT dropy! Sleduj IEM Cologne u nás na Twitchi

31. 7. 2023 | 10:40 Counter-Strike 2 Turnaj
Chtěl by sis ze sledování světových soutěží odnést i nějakou tu odměnu? Tak to doraz na Twitch kanále PLAYzoneCZ, kde až do neděle 6. srpna běží další ročník populárního turnaje IEM Cologne. Boje elitních týmů si můžeš okořenit FACEIT dropy nebo soutěží se značkou Logitech.
IEM Cologne 2023
IEM Cologne 2023
Zdroj: PLAYzone

Kolín nad Rýnem je každý rok v létě domovem toho nejlepšího Counter-Striku. Díky našemu partnerství se světovým pořadatelem ESL si napojením na platformu FACEIT můžete sledování zpříjemnit ziskem odměny.

Na oficiálních přenosech totiž padají Twitch dropy, šťastlivci si kdykoliv mohou náhodně přijít až na 10 000 z nálože několika milionů FACEIT bodů. Za tuto virtuální měnu si posléze můžete v obchodě vyzvednout jeden z mnoha skvělých suvenýrů. V nabídce jsou desítky předmětů do různých her, CS:GO nože a jiné skiny, merchandise světových týmů nebo i nějaký ten hardware. Každý šťastlivec si určitě vybere vysněný úlovek.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Pro získávání dropů navštivte náš kanál PLAYzoneCZ, kde ve spodní části informační sekce uvidíte tabulku FACEIT. V ní pak najdete nápis Connect with FACEIT for Drops. Zde stačí kliknout a přihlásit se do svého účtu. Poté už stačí si jen užívat ten nejlepší světový Counter-Strike a čekat, až vám zacinká oznámení o výhře.

To ale není všechno! Pokud chceš přímo u nás na streamu vyhrát herní sluchátka Logitech G PRO X 2 nebo G PRO X Superlight, tak napiš kdykoliv během turnaje do chatu výherní slovo #logitech. Potom si stačí už jen počkat na nedělní grandfinále, kdy během přenosu vylosujeme dva šťastlivce. Přejeme hodně štěstí.

IEM Cologne 2023
IEM Cologne 2023
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.