Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS ve vybrané společnosti. V srpnu je čeká důležitý turnaj s Tier 1 týmy

29. 7. 2023 | 14:16 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS po první sérii Thunderpick World Championship čeká další důležitá zkušenost. Vysloužili si totiž pozvánku do druhého online finále Champion of Champions Tour. Se svými týmy si o 200 tisíc dolarů zahrají také Adam „NEOFRAG“ Zouhar a Martin „STYKO“ Styk.
oskar, ZEDKO, beastik, SHOCK, KWERTZZ
oskar, ZEDKO, beastik, SHOCK, KWERTZZ
Zdroj: SINNERS

Vydařené výkony v turnajích CCT nezůstaly bez povšimnutí. SINNERS si od 2. srpna zahrají CCT Online Finals 2, kde mají všechny týmy jednu startovní čáru, žádné pozvánky do pokročilých fází. Pro libereckou organizaci jde o parádní šanci se ukázat. Mezi účastníky najdeme šest celků z nejlepší světové třicítky.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Přímo z elitní desítky přijali pozvánku Apeks. Mezi největší favority budou patřit Virtus.pro. O důležitý turnaj půjde pro Into The Breach, kteří se v novém složení s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem teprve hledají. Dále se ukáží SAW, Aurora, Movistar Riders, Team Spirit nebo OG. SINNERS patří spíše mezi černé koně.

Turnaj o 200 tisíc dolarů se bude hrát formátem Double Elimination. První soupeř hříšníků bude vskutku osudový, po necelém roce se znovu utkají s Bad News Eagles. Ve druhém kole se pak utkají s vítězem či poraženým z duelu MIBR vs. Anonymo. Čím déle se udrží ve hře, tím zvučnější oponenty budou potkávat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.