Přejít k hlavnímu obsahu

Leakeři odhalují další zajímavou spolupráci ve Fortnite

31. 7. 2023 | 18:01 Fortnite Spekulace
Fortnite x Jujutsu Kaisen je další nadcházející anime spolupráce. I když Epic Games zatím nic nepotvrdili, jedná se o únik z velmi důvěryhodného zdroje. Co by mohla taková spolupráce obsahovat?
Jujutsu Kaisen
Jujutsu Kaisen
Zdroj: Gege Akutami

Jak je vidět z úniků, skiny vypadají o dost lépe než předchozí. Je možné, že byly předměty vyvinuty již na Unreal Engine 5.1. 

Kromě skinů bude podle leakera BarbieharpFN se spoluprací spojeno mnoho dalších kosmetických věcí. Patří mezi ně Back Blings, krumpáč a možná i padák. Vzhledem k tomu, že anime je nejnovější trend, na kterém Epic Games vydělává, budete si za muset za skiny a kosmetiku připlatit.

Podle úniku dat od iFireMonkey budete muset k získání veškeré kosmetiky, která je součástí spolupráce Fortnite x Jujutsu Kaisen, utratit přibližně 5 200 V-Bucks. Na druhou stranu cena zahrnuje celkem tři různé balíčky, a pořád je založena pouze na spekulacích. Realitu uvidíme, až budou předměty představeny v obchodě. 

Skiny budou uvedeny ve hře zřejmě ještě tuto sezónu. Ta se sice chýlí ke konci, časová osa ale dává smysl a bude uvedena těsně před odvysíláním hlavní epizody 2. sezóny nebo těsně po ní. Nicméně se teprve uvidí, kdy dojde k oficiální spolupráci. Pokud ne nyní, tak zcela určitě dojde v kapitole 4, sezóně 4.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.