Přejít k hlavnímu obsahu

Sousedé zavolali na chlapce policii. Od strážníka dostal PlayStation 5

1. 8. 2023 | 16:40 Lifestyle
Na mladého chlapce, který si chtěl u sousedů na zahradě vydělat peníze na konzoli PS5, byla přivolaná policie. Poté, co si strážník vyslechl chlapcův příběh, se policejní příslušník rozhodl udělat chlapci radost a konzoli mu sám koupil. Složil se na ní společně se svými kamarády.
Strážník koupil mladému chlapci PS5 jako překvapení
Strážník koupil mladému chlapci PS5 jako překvapení
Zdroj: Twitter.com

V neděli 27. července se v americkém Washingtonu odehrál zajímavý příběh. Mladý chlapec chodil po sousedství a ptal se lidí, jestli si může přivydělat peníze prací na jejich zahradě. Chtěl si totiž vydělat na nový Playstation 5, který si jinak nemohl dovolit. Jeden ze sousedů mu však nevěřil a na místo ihned přivolal policii.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Chlapec měl obrovské štěstí, protože na místo činu přijel strážník Colleran, který je vášnivým hráčem videoher. Po vystoupení z auta si strážník ihned vyslechl chlapcovu verzi a po chvilkovém uvážení měl jasno. Společně se svými kamarády se na konzoli složil a po pár hodinách mu ji přivezl v kufru auta.

Chlapec byl milý, slušný a hlavně pravdomluvný. Jelikož je strážník Colleran taktéž hráčem, dokázal se do chlapce vcítit a rozhodl se mu v dosažení jeho cíle pomoci,“ sdělilo místní policejní oddělení veřejnosti.

Zdroj: Katu.com
Štítky: Playstation 5