Přejít k hlavnímu obsahu

Ladies part. 2 - EruSka

23. 8. 2008 | 17:02 Counter Strike 1.6
Neuběhla dlouhá doba a mám pro vás druhou slečnu na "odstřel".  Doufám, že se Vám i nyní bude tento druh novinky líbit, určitě se máte na co těšit, příjemné počtení a předem se omlouvám za odpověďi v češtině, ale nedokázal jsem opravit slovenštinu do spisovnosti.
EruSkaJméno: ErikaVěk: 16 letBydliště: BratislavaPovolání: StudentkaTým: iPlay
Výchozí obrázek

Neuběhla dlouhá doba a mám pro vás druhou slečnu na "odstřel".  Doufám, že se Vám i nyní bude tento druh novinky líbit, určitě se máte na co těšit, příjemné počtení a předem se omlouvám za odpověďi v češtině, ale nedokázal jsem opravit slovenštinu do spisovnosti.

EruSka
Jméno: Erika
Věk: 16 let
Bydliště: Bratislava
Povolání: Studentka
Tým: iPlay

jezisi xDD.jpg

Jak již bylo zmíněno u tvé předchůdkyně, studentka to je široký pojem, přibliž nám to malinko.
Studuji na SŠ v Bratislavě obor Kosmetička a Vizážistka, nyní půjdu do druhého ročníku.

Jak jsi se dostala k této „závislosti“ (Counter-Strike 1.6) poprvé?
Ve škole, viděla jsem, jak to ostatní spolužáci jak „maniaci“ hrají a navíc potřebovali někoho aby s nimi hrál, tak jsem si zahrála, a nějak mi to šlo, postupem času jsem byla lepší než oni a už se mnou nechtěli hrát. Doma jsem si nainstalovala „csko“ a bylo to.

Jak dlouho hraješ vlastně „csko“ a kolik u něj trávíš hodin týdně?
„Csko“ hraji zhruba 3 roky, dříve jsem hrávala denně snad 4 hodiny, když jsem byla nemocná tak klidně i 10 hodin, to jsem záchod, sprchu a jídlo omezovala, ale teď hraji jen pro zábavu tak 1 až 2 hodiny denně.

Jaký je rozdíl hrát se slečnami je to horší než s chlapy?
Není v tom žádný rozdíl skoro, ale mezi děvčaty se cítím lepe, protože tam se můžu pořádně uvolnit. Všechno je to v rámci srandy a porozumění. S chlapy mám dobré zkušenosti, ale i zlé. Někteří jsou strašně nervózní, agresivní jako by bylo “csko“ jejich život, druzí to berou s nadhledem, ale osobně se prostě lépe cítím s děvčaty a do chlapeckého týmu bych už nikdy nešla, jedině tak s mými dvěma nejlepšími, Narbim a Rainerom.

xDDD.jpg

Jak vypadá vaše příprava na důležitý zápas?
Příprava? Víš co, s mými ladies momentálně nejsme nějak aktivní, protože nejsme ještě sehrané, všechno chce svůj čas, ale předtím když jsem měla jiný klany, myslím ladies tak příprava nikdy nebyla nějak speciální, prostě jen chvilka na rozehrání a tím to končilo. Za klan ss-sluts, jsme to brali opravdu vážně a chlapy jako pela a datlik náš učili taktiky, za to jsem jim moc vděčná, i když si je nepamatuji.

A co říká rodina a přítel na tvé hraní?
Rodina to beru už v pohodě. Rodiče se s tím smířili a bratrovy to vůbec nevadí, on hraje „csko“ taky a momentálně přítele nemám, takže to nemá komu vadit.

UPDATE: Bylo mi oznámeno, že už má přítele, ale těsně před vydáním novinky a měnit celý rozhovor, navíc když jsme neměli ani jeden čas, to fakt ne. Na téma její přítel mi bylo odpovězeno jen: Jen prozradím, že jsem se sním poznala díky "csku".

Přítel tedy není v dohlednu, to by jsi nám na závěr mohla prozradit jaký máš vkus, představ nám tvého “ideálního partnera”.
Nemám ráda typy co sedí 24 hodin u počítače a nedbají o sebe, to je asi vše, nepotřebuji nějakého krasavce.

Tak já ti děkuji ode mne to je vše, přeji hodně úspěchů nejen v „csku“. Měj se.
Dobře, není zač, děkuji i já, i tobě hodně úspěchů, papa.

Eruska.jpg