Přejít k hlavnímu obsahu

Anubis a Ancient přichází do Counter-Strike 2! Začíná se blížit vydání?

3. 8. 2023 | 08:54 Counter-Strike 2 Update hry
Další nový update do beta verze CS 2 opět mění map pool. Vertigo a Overpass jsou dostatečně otestované a čas přichází na Ancient s Anubisem. Co dalšího Valve v noci nachystalo?
Ancient a Anubis
Ancient a Anubis
Zdroj: Valve

Dvě nejnovější mapy v kompetitivním poolu se dočkaly svého přidání do Counter-Strike 2. Překvapivý je ale fakt, že zatímco Anubis si můžete, pokud máte přístup, vyzkoušet ve třech herních módech, Ancient je v Competitive vynechaný. Může to znamenat, že se s ním pro turnaje v nejbližší době nepočítá?

S přidání dvou dalších map do beta testování už jich moc dalších nezbývá. Těmi největšími jsou Inferno a Italy, poté by hra už mohla být pomalu připravená na vydání, minimálně co se týče map. Valve by tak stále mohlo stihnout naplnit svůj slib s termínem „Summer 2023“. Stále je však určitě na čem pracovat.

Žádné další velké věci noční update nepřinesl, ty drobnější ale hráče potěšily či pobavily. Kuřata se například naučila plavat, stejně tak byla přidána vskutku zajímavá animace prohlížení C4, šplouchání vody při zahození zbraní či výbuchu granátů a vylepšena byla také animace hlavy či nohou při určitém pohybu.

Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.