Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Itsterez opět v čele, nováček v top 3

4. 8. 2023 | 14:40 Twitch
Červenec přinesl další vzrušující momenty pro české streamerky a jejich fanoušky. Sledování živých streamů je stále populárním způsobem zábavy a interakce s oblíbenými tvářemi na českém a slovenském Twitchi. Kdo se tentokrát probojoval mezi top 10 nejúspěšnějších streamerek?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Tereza „itsterez“ Herzánová je zpět na vrcholu. Po čtvrtém místě z června se znovu vyhoupnula na nejvyšší příčku. S 32 840 hodinami za červenec si zaslouží první místo. Její herní dovednosti a zábavné komentáře neustále přitahují nové diváky.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

2. místo

Na druhém místě najdeme Theresu „TheresaBlueberry“ Borůvkovou, která zakončila měsíc těsně za Itsterez díky 31 382 zhlédnutým hodinám. Oproti červnu se propadla z prvního místa, ztratila přes 10 tisíc zhlédnutých hodin.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

3. místo

Maya „mayyya“ Linartová se vyhoupla na třetí místo s 25 988 hodin zhlédnutí. Její schopnost spojit se s publikem a zahrnout je do svých her a rozhovorů ji činí jednou z top voleb českých diváků, kteří ji dostali na třetí příčku.

Maya "mayyya" Linartová
Maya "mayyya" Linartová
Zdroj: Twitch

4. místo

Těsně za stupni vítězů se umístila Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková s 20 651 hodinami. Její GTA V streamy, variabilita v obsahu a interakce s komunitou ji posouvá výš.

Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Viktorie „Viktorkaa“ Hlaváčková
Zdroj: Twitch

5. místo

Týna alias Snehurva_  uzavírá nejlepší pětici s 18 731 zhlédnutými hodinami. Její úžasná schopnost rozvíjet zajímavé příběhy a zahrnovat své diváky  ji činí skvělou volbou pro diváky a po debutu v našem žebříčku v minulém měsíci stoupá stále výš.

Snehurva_
Snehurva_
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místohenicek17 802 zhlédnutých hodin
7. místopajik_00217 358 zhlédnutých hodin
8. místofufinkaa15 328 zhlédnutých hodin
9. místoArennthia13 479 zhlédnutých hodin
10. místoClaina13 205 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.