Přejít k hlavnímu obsahu

Největší překvapení splitu? Outsideři z OK BRO porazili hvězdy

5. 8. 2023 | 14:16 League of Legends Reportáž
Měl to být jednostranný výprask, klasický zápas mezi top týmem LCK a mančaftem na posledním místě. Ale nic takového neprobíhalo. OK BRO konečně dokázali povedené začátky zápasů transformovat i do kvalitní late game a bez větších problémů si poradili s Gen.G. Do play-off už postoupit nemohou, ale rozhodli o vítězství KT Rolster v základní části nejvyšší korejské soutěže v League of Legends.
Největší překvapení splitu? Outsideři z OK BRO porazili hvězdy
Největší překvapení splitu? Outsideři z OK BRO porazili hvězdy
Zdroj: LCK

Jen málokterý tým v LCK má tolik oddaných fanoušků jako OK BRO. Populární hráče doplňuje perfektní název týmu. A také často nadějeplné výkon. Ty ale většinou po úspěšné early game ztroskotají a skončí prohrou.

Proti Gen.G se ale nic takového nestalo. OK BRO se proti top 2 týmu LCK předvedli v parádním světle a podali téměř perfektní výkon. Navázali tak na vítězství proti T1 a Dplus KIA a znovu prokázali, že s trochou tréninku a vylepšenou mid game mohou útočit na nejvyšší příčky korejské ligy.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Hned první hra napověděla tomu, že se chystá veliké překvapení. Všichni z OK BRO už od early game, jak je zvykem, hráli výborně. Gen.G neměli šanci a vůbec nepřipomínali mančaft, který útočí na první místo po základní části LCK. Po prohrané sérii už na něj ale nedosáhnou.

OK BRO totiž vyhráli i druhý špíl. Tentokrát ale, k překvapení všech, nebyla potřeba perfektní early game a outsider přehrál favorita v mid a late game. Pokud budou OK BRO v podobných výkonech pokračovat i v budoucnosti, mohou dosáhnout na vrchol.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).