Přejít k hlavnímu obsahu

Další cenný skalp SINNERS nezískali. Na milionovém turnaji končí v top 8

7. 8. 2023 | 15:20 Counter-Strike 2 Reportáž
V neděli to schytali Apeks, v pondělí si SINNERS mohli smlsnout na Aurora. Nebyli daleko, česká pětice v na první mapě soupeře přejela 16:3 a hrála ve veliké pohodě. Jenže po těsné Mirage přišlo Inferno a obrovsky nepovedená CT strana. Na CCT Online Finals končí SINNERS na děleném sedmém místě a odnáší si 5 tisíc dolarů.
Další cenný skalp SINNERS! V milionovém turnaji mají jistou top 6
Další cenný skalp SINNERS! V milionovém turnaji mají jistou top 6
Zdroj: PLAYzone

.Na Overpassu, první mapě série, byli SINNERS k neporažení. Co mohlo vyjít, vyšlo. Česká pětice byla v ráži, nejvíce ale zářil Jindřich „ZEDKO“ Chyba. Rifler týmu SINNERS ukončil Overpass se skóre 26/11. 51. tým světa porazil na první mapě Aurora 16:3.

Ani na druhé mapě liberecká organizace nezpomalila. Z prvních sedmi kol na Mirage získali SINNERS hned šest a jejich CT strana vypadala parádně. Hráči Aurora se ale rychle dostali zpět do hry a v první polovině nakonec získali sedm bodů. Dalších devět rychle následovalo. Mirage vyhrál ruský mančaft (16:12) a rozhodovat muselo Inferno.

To ohromně připomínalo Mirage. Super začátek SINNERS, následně série bodů pro Aurora a poločas s výsledkem 8:7 pro Čechy. A druhý polovina naprosto v režii východoevropské pětice. Kromě pistolkového kola získali SINNERS jediný bod. Výsledek? 16:10 pro Aurora.

Cesta českého týmu tak končí. Na CCT Online Finals končí na děleném sedmém místě. Aurora se utká v dalším kole lower bracketu s horším z dvojice MIBR/Spirit.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).