Přejít k hlavnímu obsahu

Další tři roky! Finská hvězda prodloužila smlouvu s týmem Liquid

8. 8. 2023 | 11:49 VALORANT Přestup
Elias „Jamppi“ Olkkonen bude i nadále reprezentovat Team Liquid. S organizací podepsal 22letý Fin smlouvu na další tři roky. Informace byla odhalena v globální databázi kontraktů, kde u finské hvězdy svítí rok 2026.
Elias „Jamppi“ Olkkonen
Elias „Jamppi“ Olkkonen
Zdroj: VCT Esports

Původní Jamppiho smlouva měla vypršet na konci aktuální sezóny, fanoušci ale TL ale mohou být v klidu. Jeden z nejdůležitějších borců zůstává, ke Counter-Striku se nevrací. O potenciálním comebacku bývalého hráče ENCE se sice spekulovalo, podpis nové dlouhodobé smlouvy ale návrat před CS 2 zcela vylučuje.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Hned třem hráčům Liquid končí smlouva v roce 2024. Dominic „soulcas“ Sulcas, Igor „Redgar“ Vlasov a Nico „Harmii“ Harms před sebou mají podle globální databáze kontraktů poslední sezónu s TL, pokud také neprodlouží. Jak ale známe esportové týmy, ke změnám může dojít i přes platné smlouvy.

Team Liquid za sebou má vcelku povedených několik měsíců. Na konci května ovládli EMEA League, když ve finále přehráli jindy neporazitelné Fnatic. Na mezinárodním turnaji Masters v Tokyu skončili po prohrách proti Evil Geniuses a NRG na děleném pátém místě, ale sezónu budou chtít zakončit ještě lépe na VALORANT Champions. Na kontě už ale mají první prohru a další si ve skupině dovolit nemohou.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).