Přejít k hlavnímu obsahu

Jujutsu Kaisen je ve Fortnite. Jak získat všechny skiny?

9. 8. 2023 | 09:15 Fortnite Tutorial
Jujutsu Kaisen konečně dorazil do Fortnite. Nejnovější přírůstek do rostoucí řady anime spoluprací, který je k dispozici díky poslední aktualizaci, se připojuje k Narutovi, Dragon Ball Z, My Hero Academia a Attack on Titan. Od Narutova příchodu Epic Games v anime repertoáru pořádně zrychlují.
Crossover Jujutsu Kaisen
Crossover Jujutsu Kaisen
Zdroj: Epic Games

Crossover Jujutsu Kaisen s Fortnite obsahuje několik skinů, ale ne všechny jsou dostupné stejným způsobem. Stejně jako u většiny spoluprací je aktuálně item shop plný anime kosmetiky a skinů. Můžete je zakoupit jednotlivě nebo jako součást příslušných balíčků.

Díky nejnovější aktualizaci je ale dostupný i mini battle pass. Je hodně podobný Star Wars Find the Force z května. Stejně jako tehdy existuje bezplatný mini pass, ale také prémiový, za který si hráči musí připlatit.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Prémiový mini battle pass je jediný způsob, jak získat skin z Jujutsu Kaisen. Epic Games na svých stránkách uvedli: „Pokud si zakoupíte upgrade Premium Reward Track, odemknete další odměny, když budete odemykat odměny v bezplatném bonusovém tracku (aniž byste museli plnit další úkoly). Upgrade Premium Reward Track je možné zakoupit za 1000 V-Bucks a obsahuje 11 odemykatelných odměn. Po zakoupení upgradu Premium Reward Track automaticky získáte Streetwear Yuji Itadori Outfit.“

Mini battle pass
Mini battle pass
Foto: Epic Games

Máme ale i dobrou zprávu. Jediné, co musíte udělat, je zakoupit prémiový battle pass za 1 000 V-Bucks a automaticky odemknete skin Yuji Itadori. Existují i úkoly, díky kterým se vyšplháte na vyšší level a získáte další předměty. Jako poslední odměna je k dispozici alternativní styl pro Yuji, ale přímo skin dostanete hned při zakoupení mini passu.

Protože je Yuji k dispozici právě v mini passu, není dostupný v obchodě, podobně jako Darth Maul z crossoveru se Star Wars. Mini pass končí 25. srpna spolu se závěrem sezóny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.