Přejít k hlavnímu obsahu

John Cena už nebude sám! WWE posílá do Fortnite dvě ženské osobnosti

9. 8. 2023 | 15:30 Fortnite Zajímavost
Superstar ženského WWE Becky Lynch a Bianca Belair dostanou podle renomovaných zdrojů vlastní skiny ve Fortnite. Zvěsti už nějakou dobu obcházejí komunitou, nyní oficiální instagramový účet WWE zveřejnil zápasnice držící v ruce krumpáč z Fortnite.
Becky Lynch a Bianca Belair rozšíří řady skinů ve Fortnite
Becky Lynch a Bianca Belair rozšíří řady skinů ve Fortnite
Zdroj: Instagram WWE

Není to poprvé, co Epic Games oficiálně spolupracují s WWE. John Cena se již prohání po mapě a nyní ho doplní z populární wrestlingové ligy rovnou dvě kolegyně.

První z nich je Becky Lynch. Irka Becky je známá pod přezdívkou „The Man“ a je hned šestinásobnou šampionkou WWE Women's Championship a vítězkou Royal Rumble.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Druhá, Bianca Belair, je trojnásobnou šampionkou WWE Women's Championship a stejně jako Becky Lynch vítězkou Royale Rumble. Zároveň držitelkou titulu Raw Women's po dobu neuvěřitelných 420 dní.

Leak o skinech obou bojovnic ve Fortnite pochází i od leakera ShiinaBR, jednoho z nejspolehlivějších zdrojů. ShiinaBR tweetoval: „POTVRZENO: Biance Belair a Becky Lynch získávají skiny ve spolupráci Fortnite x WWE!!“ Předpokládá se, že skiny obou hvězd WWE budou dostupné v item shopu velmi brzy. Dokonce v řádu dnů.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.