Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq na pokraji vyřazení. Získá nová sestava konečně svoji první výhru?

11. 8. 2023 | 09:23 Counter-Strike 2 Preview
Premiéru si nový Entropiq zažil už na konci července, když nestačila na Sampi.Tipsport. Po krátkém čekání přišla pozvánka tentokrát do CCT East Europe Series 1, kde už má česká organizace za sebou první dva zápasy. Ani jeden ale nedopadl vítězně a týmu hrozí vyřazení.
Entropiq CS:GO tým
Entropiq CS:GO tým
Zdroj: Entropiqteam

Prvním soupeřem Entropiqu byla ruská sestava Space, donedávna známá jako HYDRA. Je to právě ten tým, který porazil SINNERS v červnovém finále ligy ESEA Advanced. Tentokrát si Rusové vyšlápli i na Entropiq, proti kterému si ubránili vlastní map pick a po těsné bitvě zvládli i koncovku soupeřova výběru.

Odčinit úvodní nezdar se sestavě s Davidem „forsyy“ Bílým nepodařilo proti ARCRED. Úvodní mapa dopadla stejně jako proti Space, ale tentokrát si Entropiq na své volbě nepočínal vůbec dobře a padl jasně 4:16.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nepříjemnou perspektivu prohře 0:2 dodává skutečnost, že tento východoevropský tým se hned další den postavil Sampi.Tipsport a slovenská sestava jej dokázala přehrát naprosto jednoznačně 16:3 a 16:5.

Nic ale není v tomhle turnaji ještě ztraceno, přece jenom je nový Entropiq na svém úplném začátku. Jedna výhra může všechno zlomit a nastartovat lepší zítřky. Odvrátit vyřazení se Tizian „tiziaN“ Feldbusch a spol. budou snažit proti Nexus Gaming, líhni rumunských hvězd. Zápas třetího kola startuje v 10:30.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.