Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně! Trvalo to dlouho, ale vlajky prošly zásadní změnou

12. 8. 2023 | 09:45 Fortnite Update hry
Epic Games do hry nasadili hotfix, který výrazně změnil rychlost Capture Points na mapě. Poté, co byla změna implementována, se hráči okamžitě vydali na sociální sítě, aby vyjádřili své uznání. Vlajky byly přidány do Fortnite v první sezóně čtvrté kapitoly, což nám poskytlo nový způsob, jak získat kořist na ostrově. Najdeme je doslova po celé mapě.
Capture Points
Capture Points
Zdroj: Epic Games

Ve chvíli, kdy se postavíte do blízkosti vlajky a zůstanete v určené oblasti několik sekund, získáte kořist v podobě zbraní a spotřebního materiálu. Většina kořisti vysunutí vlajky je vzácná nebo epická. Jediná vlajka, která přináší zlatou nebo mýtickou kořist, je ta na spawn ostrově.

Zatímco vlajky jsou pohodlné způsoby, jak získat kořist, doba, kterou zabralo jejich zvednutí, byla někdy nekonečná. Někteří se jim proto raději úplně vyhýbají.

Epic Games však nedávno implementovali hotfix, která výrazně zkracuje dobu potřebnou k získání vlajky! Podobně jako u oživení v Reboot Vans, nyní je budete moci zvedat rychleji na základě počtu asistujících hráčů.

  • 1 hráč: 45 sekund
  • 2 hráči: 25 sekund
  • 3 hráči: 18 sekund
  • 4 hráči: 15 sekund

Někteří si myslí, že změna přišla příliš pozdě, ale lepší pozdě než nikdy, že? I když na sociálních sítích nebo webových stránkách Epic Games nebylo žádné oficiální oznámení, změny si všimnete hned, pokud se se svými spoluhráči postavíte pod nejbližší vlajku.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.