Přejít k hlavnímu obsahu

DoD: S OpenCup Fall 2008

27. 8. 2008 | 16:12 DoD: S OpenCup Fall 2008
Potřebujeme tě!
V současné době se chystáme rozšířit ClanBase Dod:S. Náš team Vám může zařučit, že současný pohár, který se nám blíží bude mít velkou kvalitu a vynikající pokrytí.( Panebože to je jako reklama na Eurotel ) Vaše práce by byla - obsadit volné místo jako vedoucí právě pro ClanBase Dod:S a být úspěšný.
Obecné požadavky:

Hloubka znalosí Dod:S a své komunity
Musí být k zastižení při celé době konání a celého turnaje
Musí být aktivní a ochoten investovat svůj čas do společného cíle
Musí být k sidpozici na IRC (quakenet) a musí se podílet na fórech
Dobrá znalost písemně anglicky
Zkušenosti s adminováním
Musí být schopen spolupracovat s ostatními v rámci soutěžě či turnaje

Jsme osoba, kterou jsme hledali?? Pak vyplňte tuto žádost zde!
Výchozí obrázek
Potřebujeme tě!

V současné době se chystáme rozšířit ClanBase Dod:S. Náš team Vám může zařučit, že současný pohár, který se nám blíží bude mít velkou kvalitu a vynikající pokrytí.( Panebože to je jako reklama na Eurotel Foot in mouth) Vaše práce by byla - obsadit volné místo jako vedoucí právě pro ClanBase Dod:S a být úspěšný.

Obecné požadavky:

Hloubka znalosí Dod:S a své komunity Musí být k zastižení při celé době konání a celého turnaje Musí být aktivní a ochoten investovat svůj čas do společného cíle Musí být k sidpozici na IRC (quakenet) a musí se podílet na fórech Dobrá znalost písemně anglicky Zkušenosti s adminováním Musí být schopen spolupracovat s ostatními v rámci soutěžě či turnaje

Jsme osoba, kterou jsme hledali?? Pak vyplňte tuto žádost zde!

Vítejte!!!!! Vítejte v Dod:S OpenCupu Podzim 2008 (OpenCup Fall 2008)

Váš vedoucí pro tuto sezónu je Velká Británie Chandler

 Pravidla

Jako v každém poháru lze jeho pravidla nalézt v rámci pravidel v sekci ve Vašem Cup menu vlevo. Nezapomeňte si je prosím přečíst a snažte se je správně pochopit. Pokud máte nějaké dotazy týkající se pravidel, nebo pokud si najdete jakoukoliv chybu v pravidlech tak neváhejte obrátit se na admina. (pozn. žádná pravidla tam zatím nejsou Undecided). Bylo by samozřejmě nejlepší se pro každého přihlášeného do nich kouknout, aby se předešlo nedorozumění při poháru či turnaji.

 Admini

Každou sezónu se ptáme vyhrazených správců zdali by nepomohli adminům s dozorem - nahrávání snímků a tvorbu matchreportů. Tato sezóna se neliší takže hledáme lidi kteří by byli ochotni se přidat.

Pravidla:

Mít slušný (pro ty kteří nerozumějí - nebýt vulgární) jak písemně tak i mluvou Psát zajímavé matchreporty, rozhovory a předpovědi zápasů Značně promyšlené a nestranné rozhodování

Pokud máte pocit že to vše splňujete do posledního tak neváhejte a přihlaste se. Samozřejmě že se také jednoduše můžete zaregistrovat a vkládat snímky z vlastního zápasu - tak můžete učinit cuppage zajímavější.

Poslední, ale určitě v neposlední řadě bychom rádi uvítali každého který se do přidá či přihlásí. Učinmě novou sezónu nezapomenutelnou!

 

Lidičky nezapomeňte se přihlašovat " Je to skoro za dveřma" :-)

přeloženo z Clanbase                                                             d3m1