Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer xQc se přiznal, svou bývalou partnerku podváděl

14. 8. 2023 | 18:21 Kauza
XQc potvrdil během živého vysílání jeho bývalé partnerky prohlášení, že ji podváděl. Oba dva se o vztahu rozpovídali, xQc však nechtěl zacházet do detailů. Fran se svého expřítele následně zastala, když vyvrátila nařčení z násilností.
Streamer xQc se přiznal, svou bývalou partnerku podváděl
Streamer xQc se přiznal, svou bývalou partnerku podváděl
Zdroj: Twitter.com

Fran, bývalá přítelkyně jednoho z největších světových streamerů Félixe „xQc“ Lengyela, se během svého streamu rozmluvila o jejich rozchodu. Před několika tisíci diváky prohlásila, že ji xQc podvedl, načež se on sám do živého vysílání připojil a prohlášení potvrdil. 

Hodně tvých fanoušků si myslí, že lžu o tom, co se mezi námi stalo. Že lžu o tom, že jsi mě podváděl, můžeš to prosím potvrdit nebo vyvrátit?“ položila Fran otázku poté, co se xQc připojil. „Potvrzuju to. Myslím, že o tom musí být z mnoha důvodů udělán delší rozhovor,“ odpověděl xQc.

Poté, co xQc tuto novinu potvrdil, otočil se a prohlásil, že během živého vysílání nechce zacházet do větších detailů a podrobností. Celé vysvětlení prý může počkat do dalšího dne. V tomto vysílání se Fran setkala také s bývalou Félixovou ženou Adept.

Ta prohlásila, že xQc byl násilník, což ale Fran vyvrátila. Jakékoli násilí vyvrátil i xQc. Dále Fran ujistila diváky, že xQc ji nikdy nezneužíval ani sexuálně nenapadl.

Slavný kanadský streamer má aktuálně mnoho věcí k řešení, jako například veřejné roztržky s pokelawls nebo rozvodové řízení, o které se podělila jeho bývalá žena Adept.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: xQc, Twitch