Přejít k hlavnímu obsahu

Zase ti Turkové. SINNERS dnes vstoupí do play-off soubojem s Eternal Fire

14. 8. 2023 | 15:18 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS jsou v posledních týdnech na koni a dobrou formu budou chtít proměnit v další cenné vítězství. Jednoduché to mít ovšem nebudou, proti Eternal Fire se jim dlouhodobě nevede.
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Eternal Fire se opět začínají blížit nejlepší světové třicítce. Pro další posun by potřebovali skutečně zaskórovat, jako se budou snažit v CCT Central Europe Series 7, kde by měli patřit mezi nejžhavější kandidáty na medaile. Obdrželi pozvánku přímo do play-off, svoji pouť odstartují dnes večer proti SINNERS.

Hříšníky čeká nepříjemný soupeř, který je letos už stihl vyřadit ze dvou velkých kvalifikací. Historicky se tyto celky potkaly dvakrát a hříšníci zvítězili jen ve dvou BO1 střetnutích. Případný úspěch by tak byl premiérový.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nejdůležitějším faktorem na cestě za vítězstvím bude vypořádání se s Ismailcanem „XANTARES“ Dörtkardeşem. Turecká superstar zažívá výborný rok a po individuální stránce se dají poslední měsíce označit za snové. Pokud si na HLTV.org nezapnete žádné filtry, tak jde o statisticky nejlepšího hráče světa.

SINNERS se ale jen tak nezaleknou, na hráče takového kalibru jsou zvyklí. Za poslední týdny navíc získali několik cenných skalpů a bilanci 12 výher v posledním měsíci by rádi nyní rozšířili. Šlágr vypukne v 19:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.