Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci Call of Duty jásají! Modern Warfare 3 má obsahovat mapy z MW2

17. 8. 2023 | 08:35 Gaming
Call of Duty: Modern Warfare 3, které má vyjít letos na podzim, bude dle uniklých informací obsahovat remasterované mapy ze čtrnáct let starého dílu oblíbené FPS série. Přestože nejsou tyto informace zatím oficiálně potvrzené, tak se o této skutečnosti spekuluje již delší dobu.
Modern Warfare 3
Modern Warfare 3
Zdroj: Activision Blizzard

Call of Duty: Modern Warfare 3 je za rohem a internet zaplavují uniklé informace ze zákulisí. Dlouhé měsíce fanoušci například spekulovali, zdali bude další pokračování pouhým rozšířením, či plnohodnotnou hrou.

Nejnovější úniky spojené s obsahem hovoří o chystaných zbraních a na povrch se dostal také seznam map, které v nadcházející hře budou k dispozici. Pokud jsou plně pravdivé, tak se milovníci této série mohou těšit na přepracované verze všech map z legendárního dílu Modern Warfare 2, které nás vrátí do roku 2009.

Dřívější zvěsti naznačovaly, že nové provedení map bude pouze rozšířením staré verze hry. Od toho se však rychle upustilo a nyní je více než zřejmé, že Modern Warfare 3 bude skutečně šťavnatý titul se vším všudy.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: call of duty