Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední kvalifikace letošního roku. Přijď se dnes odpoledne rozloučit s CS:GO

16. 9. 2023 | 08:05 Counter-Strike 2 MČR
Po letní přestávce a nekonečném čekání, jak to Valve vymyslí s vydáním Counter-Strike 2, jsou kvalifikace na další velký turnaj konečně tady. Ve hře je hodně, ale zapojit se může každý!
Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Zdroj: PLAYzone

Karty jsou z dosavadního průběhu sezóny rozdány, ale hra ještě není ani zdaleka u konce. Letošní Tipsport MČR klasifikace je netradičně vyrovnaná, tudíž si každý pořád ještě může zahrát o postup na velké finále.

Nejprve je ale potřeba vykročit na cestu, tedy přihlásit se do otevřených kvalifikací na Tipsport CS:GO Praha II, které mají spoustu prostoru pro každého z vás. Stačí jen složit pětičlenný tým a přijít zkusit štěstí.

Celkově proběhnou čtyři otevřené turnaje. Vaše motivace mohou být různé, pro někoho může jít o první kompetitivní zkušenost nebo se chce hlavně pobavit s partou kamarádů, jiní mají jediný cíl. Ovládnout danou kvalifikaci, protože dále postupuje pouze vítěz, který si vyslouží místenku v uzavřené části.

Čtyři aktuálně nejlepší týmy domácí scény mají slot na Tipsport CS:GO Praha II zajištěný díky MČR bodům, ale další známá jména můžete potkat a pokusit se je skolit právě už v uzavřené kvalifikaci. Jeden úspěch a dostanete se na mapu domácí scény. Nepromeškejte poslední letošní šance a vyrazte do boje!

    Harmonogram Tipsport CS:GO Praha II
    DatumTurnaj
    Sobota 2. září 13:001. otevřená kvalifikace
    Neděle 3. září 13:002. otevřená kvalifikace
    Sobota 9. září 13:003. otevřená kvalifikace
    Sobota 16. září 13:004. otevřená kvalifikace
    22. – 24. záříUzavřená kvalifikace
    2. – 4. říjnaSkupinová fáze
    13. - 15. říjnaOffline play-off
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.