Přejít k hlavnímu obsahu

Prádlo nevydrželo a streamer omylem ukázal svou chloubu. Internet se baví

17. 8. 2023 | 13:41 Kauza
Jeden z nejpopulárnějších světových streamerů IShowSpeed zažívá jednu nešťastnou situaci za druhou. Na začátku srpna podstoupil operaci oka, což způsobilo jeho dvoutýdenní pauzu od streamování. Jakmile se vrátil na scénu, ukázal během živého vysílání víc, než by chtěl.
IShowSpeedovi se stala nehoda během živého vysílání
IShowSpeedovi se stala nehoda během živého vysílání
Zdroj: Twitter.com

IShowSpeed je na svých streamech otevřený a nebojí se čelit kontroverzím spojených se svou osobou. Ta poslední během hodin obletěla internet. Americký tvůrce je středem pozornosti kvůli incidentu, během nějž na streamu omylem ukázal své přirození.

Když během noci na Speeda ve hře Five Nights At Freddy's vyskočila na postava Chica, streamer vyskočil ze židle a svým tradičním neřízeným chováním se dostal do maléru. Z kraťasů mu vypadlo přirození.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Pár vteřin na to si Speed celou situaci uvědomil, posadil se zpátky na židli a stream okamžitě vypnul. Záznam streamu už samozřejmě není dostupný. Klip se i tak stal okamžitě virálním. Sám Speed se k situaci zatím nijak nevyjádřil. Zatím k opatření nesáhl ani samotný YouTube, který je vůči nahotě velice striktní.

Pár posledních dní měl Speed zdravotní pauzu, v Japonsku byl hospitalizován kvůli oteklému oku.