Přejít k hlavnímu obsahu

Radost, nebo zklamání? Pearl a Fracture jdou ze hry, jiná (ne)oblíbená mapa se vrací

19. 8. 2023 | 16:30 VALORANT Update hry
Kdykoliv se objeví novinky ve světě Valorantu, hráči po celém světě mají důvod k nadšení. Nebo k naštvání. Nyní se blíží další vlna novinek, v rámci které velkých změn dozná i rotace map.
Přeedělaný mid na mapě Breeze
Přeedělaný mid na mapě Breeze
Zdroj: Riot Games

Hráči se budou na čas muset rozloučit se dvěma mapami. Pearl a Fracture na nějakou dobu opouštějí scénu. Většina komunity je stále považuje za ty horší, takže reakce jsou spíše pozitivní. Kdo je ale nahradí?

V nadcházející sezóně si opět užijete Breeze, mapu známou pro rozsáhlé venkovní prostory a nekonečné taktické možnostmi. Její původní verze byla nakloněna útočícím týmům, ale výrazné úpravy by mohly herní dynamiku zcela otočit. Cílem změn bylo vyrovnání sil pro zajímavější a napínavější zápasy.

Do rotace se také přidá nová mapa s názvem „SUNSET“. Podle prvních informací nás čeká prostředí plné zářivých odstínů a fascinujících detailů. Jaké tajemství nová mapa ukrývá? To se brzy dozvíme, a věříme, že tato novinka přinese svěží vítr do hry a týmy budou muset rychle přizpůsobit své taktiky novému prostředí.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.