Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast již potřetí v řadě překonal rekord v počtu zhlédnutí nehudebního videa za 24 hodin!

22. 8. 2023 | 16:45 Lifestyle
Je to právě MrBeast, kdo trhá jeden YouTube rekord za druhým. Tím nejnovějším je počet nejvyšší počet zhlédnutí na nehudebním videu za 24 hodin od vydání. Jedná se o kousek, kde člen z každého státu světa bojuje v extrémní olympiádě o 5,5 milionu korun. Toto video zaznamenalo během prvního dne neuvěřitelných 59 milionů zhlédnutí.
MrBeastovo poslední video trhá rekordy
MrBeastovo poslední video trhá rekordy
Zdroj: YouTube.com

MrBeast si každým svým novým videem upevňuje místo krále na platformě YouTube. Momentálně  má více než 175 milionů odběratelů a není pro něj problémem mít na videu za pár dní neuvěřitelných 100 milionů zhlédnutí. Na YouTube už překonal nespočet rekordů a dle jeho slov se nehodlá zastavovat. Je nutné připomenout, že MrBeastovi je v současnosti pouhých 25 let.

Poté, co 7. srpna zveřejnil video „7 Days Lost at Sea“, vytvořil MrBeast rekord v počtu zhlédnutí za prvních 24 hodin. Další týden ho ale překonal. A další týden znovu. Již zmiňovaná olympiáda překonala rekord už potřetí s neuvěřitelnými 59,4 miliony zhlédnutími. 

Znovu jsme to překonali,“ napsal MrBeast na Twitter. Do videa, které vydal 19. srpna, si pozval soutěžící z každé země na světě, aby se účastnili jeho extrémní olympiády. Poté prohlásil, že jeho dalším videem by mohla být největší herní show pro jakoukoliv streamovací platformu, která by byla ochotna video sponzorovat. Fanoušci se tak mají stále na co těšit.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: MrBeast, rekord