Přejít k hlavnímu obsahu

Here we go! Slavný fotbalový novinář podepsal smlouvu s Kickem

22. 8. 2023 | 07:40 Twitch
Slavný je především díky Twitteru (X), kde nastřádal už přes 18 milionů sledujících. Aktivní je ale i na YouTube a nebo na streamovacích platformách. Nově se bude objevovat na Kicku. Žhavý „transfer“ byl oficiálně oznámen v pondělí večer, nechyběla tradiční fráze.
Fabrizio Romano podepsal s Kickem
Fabrizio Romano podepsal s Kickem
Zdroj: Kick

Here we go! To je věta, kterou mají desítky milionů sportovních fanoušků spojenou s italským fotbalovým novinářem Fabriziem Romanem. Známý žurnalista se objevuje na všech možných sociálních sítích, své má i odstreamováno na Twitchi. Teď se bude fanouškům ukazovat na platformě Kick.

Rekordní stream zažil Romano 31. srpna 2021, tedy v den, kdy se uzavíralo přestupové okno. Průměrně jej sledovalo 50 tisíc diváků, maximum se pak vyšplhalo na 73 tisíc. Lze předpokládat, že nový kontrakt s Kickem znamená další vysílání během blížícího se posledního dne „přestupáku“.

Štítky: Kick, Fabrizio Romano
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).