Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný streamer opět vystrkuje drápky. S novým týmem chce ovládnout mistrovství světa

23. 8. 2023 | 13:08 Apex Legends Přestup
Disguised Toast si opravdu nedá pokoj. I když sám uznal, že ho založení vlastní esportové organizaci stálo mnohem víc peněz, než čekal, vstupuje na pole další hry s těmi nejvyššími cíli.
Disguised Toast
Disguised Toast
Zdroj: Riot Games (Reece Martinez)

Jeremy Wang alias Disguised Toast zatoužil po vlastním esportovém týmu. Nejprve cílil jen na VALORANT, kde zaměstnával i světovou hvězdu Jaccoba „yay“ Whiteakera, poté ve stejném titulu okusil i vody ženské scény. Největší úspěch ale získal v League of Legends, kde jeho tým ovládl druhou nejvyšší soutěž.

Tentokrát ale míří mnohem výše. Před světovým šampionátem v Apex Legends totiž podepsal americkou sestavu Dudes Night Out, jenž uspěla v regionální Last Chance kvalifikaci a brzy si zahraje o světový trůn.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

ALGS Championship se uskuteční na začátku září a o 2 miliony dolarů se utká 40 vyvolených trojic ze všech koutů světa. Na mistrovství bude mít svého zástupce i česká scéna, na nejdůležitějším turnaji roku se s týmem GoNext Esports ukáže Josef „B4mbino“ Nedorost. O jeho úspěchu jsme informovali již dříve.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.