Přejít k hlavnímu obsahu

Zatknutí v živém přenosu! Populární Kick streamer zavolal policii sám na sebe

23. 8. 2023 | 19:46 Kauza
Virální streame Fousey je v současné době středem pozornosti kvůli jeho nepochopitelnému chování. Na jednom z posledních živých vysílání zavolal sám na sebe policii. Do telefonu asistentce navíc falešně tvrdil, že mu někdo míří zbraní na hlavu a vyhrožuje mu. Z hotelu odešel v poutech.
Yousef Saleh Erakat alias Fousey
Yousef Saleh Erakat alias Fousey
Zdroj: Twitter.com

Hvězda platformy Kick na jednom ze svých poslední živých vysílání šlápl vedle. Zfalšoval totiž incident o napadení. Zavolal mu neznámý člověk, který mu sdělil, že je na Kicku zabanovaný, a komedie mohla začít. Fousey zavolal na policii a podával ji falešné informace o tom, že na něho někdo míří střelnou zbraní.

Pošlete sem ty pos*aný policajty! Pošlete je! Právě mi míří na hlavu zbraní, mám u hlavy pistoli! Madam, madam, právě odešel, prosím pomozte mi,“ křičel do telefonu Fousey při hovoru s policií. Virální tvůrce je známý pro vytváření obsahu, který fanoušky umí pobouřit. Tentokrát však míru dramatu opravdu přehnal.

Poté, co se policie dostavila na místo, jej strážnici začali vyslýchat, aby situaci lépe porozuměli. „Vy tam budete jen tak stát a nic nedělat? Myslím to vážně, můj život je v ohrožení a vy tu jen sedíte a zíráte na mě. Zde nikdo tvrdě nepracuje. Kam odcházíte? Vy mě nebudete chránit? Jsi na kameře, srá*i,“ křičel na policisty dále Fousey.

Fousey pokračoval v podávání falešných informací a tvrdil, že dotyčný předešlý den kontaktoval také jeho matku, které vyhrožoval podobně jako jemu. „Jak vám můžeme v takové situaci pomoci?“ zeptal se jeden z policistů. „Mám jeho adresu! Jestli vás to zajímá,“ odpověděl Fousey. Policie však streamera obratem zatknula.

Vy jste tak blbí, tak tupí, že to ani není možné. Chate, nahrajte to. Všechny vás zažaluju. Můj život je v ohrožení a vy mě zatknete? Mě, toho, co je virální? Jste všichni úplně hloupí,“ pokračoval Fousey, načež byl vyveden v poutech na chodbu a jeden z policistů ihned vypnul kameru streamu. Tím pro teď příběh skončil.

Štítky: policie