Přejít k hlavnímu obsahu

Čeští tvůrci vás provedou novou sezónou. Na koho se rozhodně vyplatí podívat?

24. 8. 2023 | 16:42 Fortnite Update hry
Nová sezóna je tady! Páteční den bude patřit vydání nové sezóny ve čtvrté kapitole Fortnite. Pokrývat veškeré novinky budou i přední tuzemští tvůrci. Kde všude si můžete krátit čekání?
Nová sezóna je tady!
Nová sezóna je tady!
Zdroj: Epic Games

Kdo nemůže dospat, toho potěší Pajus4. Má nastavený budíček a zapnutí streamu již na šestou hodinu. Těšit se můžete na odhady založené na únicích informací, kterým se dlouho věnuje. Zajímá se ale i o příběh.

Vynechat nemůžeme VarmiLP. Dlouhou dobu komunita znala jen jeho hlas, o odhalení identity se dočtete v exkluzivním rozhovoru pro PLAYzone. Varmiho můžete sledovat přibližně od sedmé hodiny ranní.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Po vypnutí serverů v 8:00 začne ta největší show. Epic Games začnou nahrávat na provozní servery novou sezónu, a nás tak leakeři, kteří dešifrují nahrané soubory ještě před samotným zapnutím serverů, provedou novou sezónou. Ze zkušeností je přepokládaný čas zapnutí serverů mezi 12. a 14. hodinou.

Chvíli po zapnutí serverů se můžeme podívat na Alkana, který drží na česko-slovenské scéně hned dvě prvenství. Nevynechal za posledních 5 let ani jeden jediný den, kdy by nevydal video, a je držitelem největšího počtu skinů. Prozkoumávat a testovat novou sezónu bude živě na svém druhém YouTube kanále.

Profesionální scénu zastoupí po dlouhé pauze Richard „Skailer“ Janeček. Náš úspěšný reprezentant z World Cupu aktuálně streamuje na platformě Kick každý den od 18 hodin. Jaký bude jeho odhad nové mety?

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.