Přejít k hlavnímu obsahu

Západ slunce přímo ve Valorantu. Přivítejte mapu zasazenou do Los Angeles!

28. 8. 2023 | 09:27 VALORANT Update hry
Ve čtvrtek do Valorantu dorazí nový patch, a s ním i zbrusu nová mapa Sunset. Tato mapa slibuje nejen vizuální lahůdku pro hráče, ale také skvělý potenciál pro souboje i taktiku.
Sunset
Sunset
Zdroj: Riot Games

Sunset není jen název, ale také celý koncept nové herní lokace. Mapa je zasazena do slunného prostředí Los Angeles, kde byli shodou okolností, nebo zcela úmyslně, o víkendu korunováni noví světoví šampioni. Skvěle vystavěné ulice, ikonické prostředí stromy a dojemný západ slunce tvoří atmosféru, která vtáhne každého hráče. A Riot jako vždy nezklamal s parádním představením nového přírůstku do výběru map.

Podle prvních reakcí hráčů a osobností s předčasným přístupem k nové mapě má Sunset všechny předpoklady stát se skutečným hitem. Srovnání s oblíbenou mapou Ascent není náhodné – nový herní prostor si bere inspiraci právě z této mapy a rozvíjí ji dále. To znamená, že hráči mohou očekávat podobně kvalitní zážitek, ale s novými taktickými nuancemi a strategickými možnostmi.

Sunset mapa
Sunset mapa
Zdroj: Riot Games
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.