Přejít k hlavnímu obsahu

EFootball 2024 je za rohem! Kdy hra vyjde a co bude aktualizace obnášet?

29. 8. 2023 | 13:25 Gaming
Vývojáři společnosti Konami odhalili oficiální datum vydání eFootball 2024 a zároveň potvrdili, na kterých platformách si hráči budou moci fotbalovou pařbu užít. Zároveň pokračuje nové schéma, ve kterém se hra každý rok dočká větší aktualizace, nikoliv dalšího dílu.
eFootball 2024 je za rohem
eFootball 2024 je za rohem
Zdroj: Twitter.com

Na veřejnost se dostaly první oficiální údaje o nadcházejícím fotbalové pecce eFootball 2024 od vývojářů z Konami. Podobně jako předchozí díly bude i tento spíše sezónní záležitostí a větší aktualizací, žádné přelomové novinky nepřidá.

EFootball 2024 vyjde už 7. září a bude se točit kolem tématu vylepšeného ovládání. Hráči tak mohou očekávat (snad) o něco lepší herní zážitek než v předchozích vydáních, změny by měly pomoci vytváření šancí. Zklamáním je pro eFootball nadšence opět absence Master League. Celkově jsou reakce komunity v drtivé většině negativní. Vytoužené novinky neexistují.

Hra vyjde současně na veškeré platformy (PC, konzole, mobilní zařízení) a vydání bude předcházet důkladná údržba, která by měla trvat od 4. září. Vývojáři  se na úvod rozhodli spustit také menší kampaň, během které mohou hráči od 24. srpna do 4. září každý den dostat jedinečnou nabídku v podobě pěti epických hráčů. Pro spoustu hráčů je to šance, jak svoji soupisku vylepšit před začátkem nové sezóny.

Štítky: eFootball