Přejít k hlavnímu obsahu

Perfektní trénink na PLAYzone Challenge? Přijď si zahrát komunitní turnaj!

25. 9. 2023 | 08:24 Rocket League Turnaj
Rocket League patří mezi vůbec nejhranější komunitní série. I z tohoto důvodu jsme se rozhodli podpořit komunitu offline turnajem v naší Vodafone PLAYzone Areně! A aby se účastnici mohli pořádně připravit, připravili jsme si pro vás další komunitní sérii. Čtyři pondělní turnaje, v banku 6 000 Kč a spousta zábavy. Registrace je otevřená pro každého, tak doraz a možná se staneš vítězem turnajů právě ty.
Datart Rocket League turnaje
Datart Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone

Potřebuješ upgradovat svůj herní gear, jenže netušíš, kde hledat široký sortiment pro gamery? Připrav se na souboj s tím správným herním příslušenstvím, které najdeš na DATART.cz!

A právě s tímto opravdovým specialistou na herní příslušenství jsme pro vás připravili turnaje v Rocket League, ve kterých si hráči zahrají o 6 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

DATART specialista na herní příslušenství
DATART specialista na herní příslušenství
Zdroj: DATART

Série přichází spolu s oznámením Rocket League LAN turnaje, který míří do Vodafone PLAYzone Areny. Hráči tak mají ideální příležitost využít komunitní turnaje k tréninku. Všechny turnaje se odehrají 3v3 BO3 single-elimination formátem. Dva nejlepší týmy každého turnaje si rozdělí 1 500 Kč, celkově se tak hraje o 6000 Kč.

Všechny důležité informace naleznete v detailu turnaje. Doufáme, že dorazíte v hojném počtu a turnaje si užijete co nejvíce.

DATART Rocket League turnaje
DATART Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram DATART Rocket League komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Pondělí 4. září od 18:00DATART Rocket League 3v3 komunitní turnaj #1
Pondělí 11. září od 18:00DATART Rocket League 3v3 komunitní turnaj #2
Pondělí 18. září od 18:00DATART Rocket League 3v3 komunitní turnaj #3
Pondělí 25. září od 18:00DATART Rocket League 3v3 komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!