Přejít k hlavnímu obsahu

Změna v sestavě Fnatic v boji o Montpellier. Wunder se vrací do akce!

28. 8. 2023 | 16:45 League of Legends Přestup
Organizace Fnatic čelí dalším obtížím v nejméně vhodný okamžik. Španělský hráč Óscar „Oscarinin“ Muñoz Jiménez kvůli zranění ruky vynechá klíčový zápas proti BDS. Místo něj se do sestavy vrací dánská hvězda Martin „Wunder“ Nordahl Hansen.
Změna v sestavě Fnatic
Změna v sestavě Fnatic
Zdroj: LEC

Vedení ostrovní organizace sdělilo fanouškům smutnou zprávu. Nováček letošní sezóny Oscarinin utrpěl vážné zranění ruky. Přestože se na pódium postavil s nezastavitelným odhodláním a podal další fantastický výkon, nebylo možné přehlédnout, že něco není v pořádku.

Oscarininova zranění jsou natolik závažná, že podstoupí na začátku tohoto týdne operaci. Výsledkem bude nevyhnutelné vynechání klíčového zápasu Fnatic proti týmu BDS, což zanechává fanoušky a diváky ve stavu nejistoty. Avšak v této temné chvíli se objevuje světlý paprsek naděje. Fanoušci by mohli být potěšeni zprávou, že dočasnou náhradou bude Wunder, který se dočasně vrátí do dresu tradiční organizace.

Zápas FNC proti BDS rozhodne o o tom, kde se podívá do starobylého francouzského města Montpellier, kde se odehraje velké finále sezóny. Vítěz navíc obdrží přímou vstupenku do hlavní fáze Worlds v Koreji.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.