Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween ve Fortnite! Už dnes víme, co nás čeká během speciálního eventu

30. 8. 2023 | 16:39 Fortnite Preview
Přestože je srpen, úniky Fortnitemares 2023 se začaly objevovat už nyní! Vývojáři jsou řádně připraveni a mají v plánu něco mimořádného. Podle leaků budou během akce vydány tři nové skiny. Ty budou pochopitelně na téma Fortnitemares a budou k dispozici v obchodě.
Fortnitemares loňského roku
Fortnitemares loňského roku
Zdroj: Epic Games

Zmíněnými skiny jsou Swamp Fishstick, Molten Love Ranger a pravděpodobně strašidelná verze Meowscles. Na skin Swamp Fishstick čekáme již od roku 2021, z neznámých důvodů však byl pozdržen. Zatímco už jen vydání těchto tří outfitů vytváří docela humbuk, je toho mnohem víc, co vývojáři naplánovali.

Skiny stranou, Epic Games toho letos na říjen plánují mnohem víc. Se systémem augmentů, který byl představen na začátku kapitoly 4, se pro Fortnitemares 2023 vytvářejí dvě speciální vylepšení.

•    Cooldown Witchy Warrior - Witch Broom snížení o 20 %
•    Trick Or Treat – 10 životů navíc při konzumaci jakéhokoli druhu cukroví

Přestože Trick Or Treat bude užitečný pro rychlé healy, Witchy Warrior se nepochybně stane extrémně populárním díky možnosti rychlejšího přemístění pomocí čarodějnického koštěte. Poskytne tak mnohem lepší mobilitu.

A konečně, zbraně EvoChrome se vrátí v eventu Fortnitemares! Vzhledem k tomu, jak populární byly v kapitole 3, 4. sezóně, bude komunita jistě nadšená, že je bude mít zpět ve hře. 

Bezpochyby budou součástí Fortnitemares také bezplatné odměny a bonusové XP body. Těm, kteří se slavností zúčastní poprvé, se určitě vyplatí vyzkoušet Horde Rush LTM. Vzhledem k tomu, že obsahuje některé prvky z minulých let, je to zajímavý výlet do minulosti a ohlédnutí do posledních sezón.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.