Přejít k hlavnímu obsahu

Kontroverzní moderátorka se rozhodla ukončit kariéru v LCS

31. 8. 2023 | 14:32 League of Legends Přestup
Moderátorka Gabby Durdenová opouští LCS. S moderováním však nekončí nadobro, chce se ale věnovat i svému dalšímu koníčku - zpěvu. I přes obrovskou kontroverzi, která ji poslední dobou doprovázela, jí komunita dala sbohem s respektem.
Gabby Durdenová
Gabby Durdenová
Zdroj: Twitter.com

Moderátorka Gabby Durdenová (známá jako LeTigress) neměla letošní působení v LCS vůbec jednoduché. Velice negativní zpětná vazba, kterou dostala od komunity po monologu o týmu TSM, i jejím komentování, ji donutila odstoupit z živého vysílání.

Po více než 10 letech ve funkci se rozhodla odejít. Za svoji kariéru moderovala několik esportových titulů, tvořila castingy a do historie se zapsala jako jedna z nejzkušenějších moderátorek. Její emotivní rozhovory s hráči na profesionální scéně si bude pamatovat nejeden divák. Například při rozhovoru s Blaberem a Fudgem donutila celé publikum skandovat MVP.

Gabby svoji energií přinesla i za komentátorský stůl. Jenže většinou se potkávala s negativním feedbackem. Fanoušci ale budou na LeTigress vzpomínat především jako výbornou moderátorku.

Rozhodla jsem se, že se do vysílání týmu talentů v roce 2024 už nevrátím. Momentálně nejsem připravená sdělit vám další podrobnosti, ale chtěl jsem se s vámi o tom podělit, když už sezóna skončila. Jsem vděčná komunitě League of Legends ve vysílací činnosti končit nebudu, chci však rozjet také moji rozkvétající kariéru hudebnice,“ sdělila Gabby ve svém příspěvku na Twitteru.

Zdroj: Dexerto.com