Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý úspěch v kvalifikaci v řadě. ANDROMEDA ve finále skolila BRUTE 2:0

3. 9. 2023 | 11:51 Counter-Strike 2 Reportáž
První kvalifikace na Tipsport CS.GO Praha II nalákala 31 týmů, které ještě odložily Counter-Strike 2 na druhou kolej. Ve hře totiž budou poslední MČR body pro postup na vrchol sezóny.
ANDROMEDA
ANDROMEDA
Zdroj: ANDROMEDA

Skupinová fáze prvního kvalifikačního turnaje nepřinesla žádné překvapení. Věci se začaly dít až v play-off. BRUTE nejprve vyřadili Dynamo Eclot Thunders a poté si smlsnuli také na eSuba Academy. Do finále ze spodní poloviny pavouka postoupila ANDROMEDA, jež hladce přehrála REViTAL BlackTrains i OVG.

Finálová bitva sice nabídla jen dvě mapy, ale obě dopadly nejtěsnějším rozdílem. Dvakrát třicet killů Adama „W0LF“ Antoše ale na výhru BRUTE nestačilo, ANDROMEDA úvodní Inferno dotáhla do vítězného konce v prodloužení a následný Overpass zakončila v základní hrací době, i když se soupeř snažil o comeback.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

Slovenskou organizaci přitom reprezentuje nová sestava. V jejím čele je Nicolas „NIKOLAAJ“ Leško, kterého podruhé v řadě čeká uzavřené kvalifikace. Důležitými oporami jsou Milan „Braindamage“ Nejedlík a Tomáš „Snaxieee“ Matějovič, pětici pak uzavírají Michal „PerdY“ Pokorný a Pavel „Fajr_ness doggy“ Tůma.

Pokud se vám v první kvalifikaci nezadařilo, nebo jste ji nestihli, nemusíte zoufat. Čekají vás totiž tři další. Ta druhá je přitom na programu už dnes po poledni, tak skládejte týmy a vidíme se všichni na serveru!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.