Přejít k hlavnímu obsahu

Top upgrady EA FC 24: rekordní nákupy Chelsea i gruzínská hvězda z Neapole

6. 9. 2023 | 12:31 EA SPORTS FC 24 Žebříček
Hodnocení karet v Ultimate Teamu EA Sports FC 24 se pomalu dostává na veřejnost. Leakeři odhalují ratingy těch nejlepších borců z největších týmů světa. Oproti FIFA 23 se hráči dočkají hned několika upgradů, které posunou jednotlivé fotbalisty na vyšší level. Do této skupiny patří například Khvicha Kvaratskhelia, Moisés Caicedo nebo Gabriel Martinelli.
EA FC 24 Ultimate Team
EA FC 24 Ultimate Team
Zdroj: twitter.com/DonkTrading

Italští šampioni

88 - Victor Osimhen (+5)
86 - Khvicha Kvaratskhelia (+12)
83 - Alex Meret (+5)

Hodnocení Neapole

Historický úspěch Neapole s sebou nese i pochopitelné upgrady v ratingu hráčů italských šampionů. Největší rozdíl bude v základní kartě Gruzínce Kvaratskhelii, jenž poskočí v ratingu o dvanáct bodů. Luxusní karta! Na hrotu pak bude mezi nejlepší útočníky patřit Osimhen.

Hvězdy Premier League

91 - Erling Haaland (+3)
87 - Martin Odegaard (+3)
86 - Bukayo Saka (+4)
85 - Marcus Rashford (+4)
84 - Gabriel Martinelli (+6)
83 - Enzo Fernández (+5)
82 - Joelinton (+7)
80 - Moisés Caicedo (+10)

Nejsledovanější liga světa má ve svém středu také několik hvězd, jež se mohou těšit na parádní upgrady. Největší rozdíl bude v hodnocení Moisése Caiceda, jenž po úspěšném angažmá v Brightonu přestoupil do Chelsea. Ve středu zálohy Blues jej doplní Enzo Fernández s +5.

Plusových bodů se dočkali i hvězdu vicemistrů z Arsenalu. Jednou z top karet ve hře bude na začátku zlatý Erling Haaland.

Erling Haaland
Erling Haaland
: depositphotos.com (s povolením)

Síla Bayernu i rychlík z BVB

86 - Jamal Musiala (+5)
84 - Kim Min-Jae (+6)
80 - Karim Adeyemi (+5)

Hodnocení Bayernu

Ratingy z Bundesligy jsou zatím z velké části tajemstvím. Odhalen však byl luxusní upgrade Jamala Musialy, jenž se zařadí mezi nejlepší záložníky nejvyšší německé soutěže. Šest bodů navíc získal Musialův kolega z Bayernu Kim Min-Jae.

LaLiga

89 - Vinícius Jr. (+3)
88 - Federico Valverde (+4)
85 - Rodrygo (+4)
83 - Gavi (+4)
81 - Álex Balde (+13)

Jízda dvojice Real Madrid + Barcelona. Ještě o něco lepší bude Vinícius Jr., jenž bude ze začátku EA FC 24 ohromně žádanou kartou. Ve středu pole bude řádit Valverde, na kraji se ukáže i Rodrygo. Jedním z největších upgradů z celé hry se může pyšnit Álex Balde (+13).

Rodrygo a Vinícius Jr.
Rodrygo a Vinícius Jr.
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).