Přejít k hlavnímu obsahu

Neofragův bývalý tým dokončil přestavbu. V sestavě už nezůstal žádný Brit

6. 9. 2023 | 14:38 Counter-Strike 2 Přestup
Turbulentní období je snad u konce. Into The Breach šokovali svět Counter-Striku postupem do čtvrtfinále posledního Majoru, ačkoliv na vrcholný turnaj se ještě nikdy v historii nedostal tým s britským jádrem. Po tomhle úspěchu ale měla křivka sestupnou tendenci, nepomohl ani Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Tým je ale s novými posilami připraven se vrátit do vyšších sfér.
Alexey „Qikert“ Golubev
Alexey „Qikert“ Golubev
Zdroj: Into The Breach

Po tažení na pařížském Majoru tým opustili Cai „CYPHER“ Watson a Sebastian „volt“ Malos. Jednou z posil se stal Adam „NEOFRAG“ Zouhar, který si však kvůli kontroverzi hodně rychle balil kufry. Vedle Aurimase „⁠Bymas⁠“ Pipirase ale bylo potřeba najít ještě jednu další náhradu. Odejít se rozhodl také Thomas „Thomas“ Utting, poslední Brit v sestavě ostrovní organizace. Jeho odchodem končí jedna krásná, ale krátká éra.

Tipsport CS:GO Praha II
Tipsport CS:GO Praha II
Foto: PLAYzone

První posilu Into The Breach našli už před několika týdny. Kévin „misutaaa“ Rabier si prošel zkušebním obdobím a v neděli byl oficiálně představen jako nová tvář v základní sestavě. V dosavadních turnajích ani on ale nezabránil řadě porážek, mimo jiné dvou od českého týmu Dynamo Eclot na LAN turnaji v Polsku.

Nejdůležitější je ale pátý pilíř do party, nový kapitán a in-game leader. Tím se dnes stal bývalý reprezentant Virtus.pro Alexey „Qikert“ Golubev, který poprvé v kariéře opouští východoevropskou scénu, a rovnou povede mezinárodní sestavu jako lídr. Sám ovšem přestupu komentuje jako šanci, která ho vždy lákala.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.