Přejít k hlavnímu obsahu

Největší problém CS2? Už nemůžeme na záchod, vtipkují hráči

6. 9. 2023 | 17:26 Counter-Strike 2 Komentář
Counter-Strike 2 přišel s velkou porcí změn. Nejde jen o lepší mapy, hratelnost nebo systém bodování. Jedním z top vylepšení je podle komunity rychlé načítání zápasů. Oproti CS:GO je mnohem svižnější. „Už si ani nemůžu dojít na záchod,“ poznamenal jeden z hráčů.
Největší problém CS2? Už nemůžeme na záchod, vtipkují hráči
Největší problém CS2? Už nemůžeme na záchod, vtipkují hráči
Zdroj: Valve

Jsou to maličkosti, které ale hráči Counter-Strike 2 ocení. Změny kolem načítání zápasů nebo jejich přijímání jsou vesměs vnímány pozitivně a pro mnoho gamerů jde o důležitá vylepšení.

Tím hlavním je rychlost, kterou se utkání rozběhne. Po odhlasování mapy to trvá jen několik desítek sekund, než se špíl rozjede. To je oproti Global Offensive obří změna. „Když přijmete zápas, už si ani nemůžete dojít na záchod. Je to fakt rychlost,“ zavtipkoval jeden z hráčů. Ale má pravdu.

Samotné načítání mapy je v CS:GO o hodně pomalejší a přináší nejeden problém. Například tabování se hrou přes celou obrazovku je aktuálně mnohem plynulejší. To platí i při již zmiňovaném loadingu mapy. V CS:GO takřka nemožný úkol, v CS2 fungující bez problémů.

Pozitivně je vnímán i čas, který hráči stráví čekáním na start utkání poté, co se všichni připojí. V CS:GO to byla celá minuta, v Counter-Strike 2 jen patnáct sekund. Plusem je i blikající ikonka CS2 při nalezení zápasu.

Štítky: Counter-Strike 2
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).