Přejít k hlavnímu obsahu

Pozor! Secret update přináší nejen dvě nové zbraně

6. 9. 2023 | 18:49 Fortnite Update hry
Společnost Epic Games ve středu 6. září 2023 vydala novou aktualizaci ve Fortnite. Update přináší do hry dvě zbraně a vylepšení reality. Přestože se jedná pouze o hotfix, obsahuje slušné množství obsahu, který si můžeme užít.
Sticky Grenade Launcher
Sticky Grenade Launcher
Zdroj: Epic Games

Čtvrtá sezóna Fortnite byla od svého vydání před necelými dvěma týdny hráčskou základnou dobře přijata. Jako kratší sezóna nebude mít tolik aktualizací jako obvykle, ale Epic Games stále plánují vydávat nový obsah mezi hlavními aktualizacemi.

Od leakerů známe připravovaný obsah už od vydání čtvrté sezóny, což poskytlo pohled na budoucí přírůstky do hry. A právě jedna z uniklých položek, nový granát s názvem Shield Breaker EMP, je ode dneška k dispozici.

Shield Breaker EMP slouží k tomu, aby dočasně deaktivoval elektrické systémy, jako jsou kamery, věže a laserové mřížky. Při útěku ze základny si ale dávejte pozor, protože EMP Shield Breakers mohou také vyřadit na nějakou dobu z provozu například i vozidla nebo motorky. 

Shield Breaker EMP
Shield Breaker EMP
Foto: Epic Games

Kromě Shield Breaker EMP byla s aktualizací vydána také druhá položka, Sticky Grenade Launcher. Tento granátomet vystřeluje projektily, které se přilepí na povrchy a po krátké prodlevě, přibližně dvou vteřin, explodují a poškodí blízké nepřátele a struktury.

Máme i nové augmenty. Mezi ně patří dříve uniklý Storm Chaser, který snižuje spotřebované množství energie při sprintu z bouře. Augmentem High Voltage získáte do inventáře Business Turret a další Shield Breaker EMP.

Posledním specifickým augmentem je Roaming Redeploy, kdy můžete použít svůj padák, ale pouze v případě, že jste již imunní vůči poškození pádem, takže funguje pouze za velmi specifických okolností. Například když skáčete ze zipline, apod.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.