Přejít k hlavnímu obsahu

Které tři lokace ve Fortnite nabízí nejlepší výbavu do boje?

9. 9. 2023 | 13:00 Fortnite Zajímavost
Výběr místa přistání ve Fortnite má během hraní bezpochyby zásadní význam. V závislosti na místě, kde se rozhodnete přistát, se odehraje celá hra. Obecně platí, že lokace s více truhlami jsou ideální, protože obsahují více kořisti. Tato místa jsou však poněkud přeplněná.
Sanguine Suites
Sanguine Suites
Zdroj: Epic Games

Sanguine Suites je jednou z nových lokací, které byly nově představeny. Je to domov trezoru patřící Kado Thorne. Nádehrné místo. Bez ohledu na estetiku je tato oblast doslova po okraj zaplněna truhlami. V oblasti se nachází zhruba 87 truhel, které můžete vybrakovat.

Slappy Shores je oblíbeným místem přistání již od začátku kapitoly 4. Je také produkčním a distribučním centrem pro Slap Juice. O kanálech pod lokací se říká, že jsou také domovem želv Ninja, se kterými by měli Epic Games brzy kolaborovat. Je zde celkem 54 truhel. Kromě truhel vyniká tato lokace množstvím Slurp barelů. V oblasti lze také nalézt několik Heist Bags. 

Sanguine Suites
Sanguine Suites
Foto: Epic Games

V počtu truhel ve Fortnite rozhodně nejvíc vyčnívá Mega City. Lokace byla přidána na ostrov na začátku 2. kapitoly 4. sezóny a má 121 truhel rozmístěných po celé oblasti. Vzhledem k mrakodrapům, které se zde nachází, může být obtížné získat všechny truhly. Ale není to nemožné.

Při přistání je nejlepší zůstat při zemi, protože spoustu truhel najdete v obchodech. Přestože je Mega City obrovské, lze tam nalézt pouze dva Heist Bags.

Štítky: Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.